Αδιαβροχοποίηση & Προστασία

skip to main content
  • ακολουθήστε μας στο facebook!
  • ακολουθήστε μας στο twitter!
Στον προαύλιο χώρο του εργαστηρίου μας... Εκπαιδευτικά προγράμματα...νεαρή αγγειοπλάστης επί τω έργω Δημιουργίες δια χειρός Μιχάλη Χουλάκη... Ψήσιμο σε παραδοσιακό ξυλοκάμινο σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 1000 βαθμούς...

Αδιαβροχοποίηση & Προστασία

Η αδιαβροχοποίηση είναι μία ειδική τεχνική, βασισμένη στην χημική νανοτεχνολογία, η οποία προστατεύει από τη διάβρωση και το “πρασίνισμα” λόγω υγρασίας, για μεγάλο χρόνο ζωής. Αποτρέπει την ανάπτυξη βρύων, λειχήνων και αλάτων και εφαρμόζεται επιφανειακά, επιτρέποντας τη διαπνοή, χωρίς την αλλαγή της φυσικής όψης των κεραμικών.

Στην Pottery-Art όλα μας τα προϊόντα αδιαβροχοποιούνται, ώστε να αντέχουν και σε καιρικές συνθήκες υγρασίας και ψύχους διαφορετικές από αυτές τις Ελλάδας. Έτσι δεν ραγίζουν, δεν ξεφτίζουν και το χρώμα τους δεν αλλοιώνεται από το νερό και τις αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Σε περίπτωση που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο αγγείο για την αποθήκευση τροφίμων, η εφαρμογή αδιαβροχοποιητικών υλικών δεν συνιστάται. Παρακαλείστε να διευκρινίζετε κατά την παραγγελία αν πρόκειται να είναι τέτοια η χρήση τους.

Στις γλάστρες μπορεί κατ’ επιλογή σας να υπάρχει τρύπα αποστράγγισης. Συνιστάται για την καλύτερη αντοχή τόσο των γλαστρών όσο και των φυτών.